ИД Принт - Отлично качество на адекватни цени

Фирма ИД Принт ООД  е основана през 2010 г. От самото си основаване ние държим да сме в услуга на нашите клиенти предлагайки адекватни цени при отлично качество и кратки срокове. Във фирмата работят професионалисти готови да предложат цялостно решение на даден продукт съобразено с вашите изисквания.

Фирмата разполага с две печатни машини от производител Коника Минолта - серия Bizhub. Цветната машина последно поколение предлага резолюция 1,200 x 1,200 dpi x 8 bit полимеризиран тонер. Машината е формат 330/483мм, но позволява отпечатване до формат 330/1200мм. Комплектована е  с финишер позволяващ автоматично подшиване с телчета тиб брошура. Конструктивният дизайн осигурява най-доброто качество при внушителни скорости и бързина на обработка в двете посоки и при късите, и при обемните заявки. Разполагаме и с черно-бяла машина използвана основно при печат на къси и средни тиражи книги.

Защо ИД Принт

ИД Принт е млада, но бързо развиваща се фирма на пазара на полиграфическите услуги. Екипът ни е изграден от професионалисти с дълъг стаж и прецизност към детайла. Работим с високачествени техника и материали.

Нашият процес

Разполагаме с уеб базирана система за контрол на поръчките, която позволява на нашите партньори да осъществяват и следят свойте запитвания, оферти и поръчки.

Специални предложения

Предлагаме преференциални условия и цени на рекламни агенции, редовни клиенти и партньори.

европейски фонд за регионално развитие

Проект: BG16RFOP002-2.073-10322-C01
Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпики в резултат от епидемичня взрив от COVID-19.
Бенефициент: "ИД ПРИНТ" ООД
Научи повече

иновации и конкурентоспособност
NextGenerationEU

Наименование на проекта: Технологична модернизация в предприятието
Краен получател: "ИД ПРИНТ" ООД
Обща стойност: 109 300.00 лв., от които 54 650.00 лв. безвъзмездно финансиране.
Начало: 10.04.2023 г.
Край: 10.04.2024 г.
Научи повече, Плакат

План за възстановяване и устойчивост